Snart är det Halloween

Jag har jobbat mycket under hösten. Det har blivit många långa nätter. Det är alltid lite tråkigt när sommaren är över och mörkret kommer tidigare och tidigare på dagen. För en nattuggla som mig innebär det att jag i princip missar allt dagsljus.

Fest på lördag

En rolig sak med hösten är hur som helst Halloween. Min kompis Jocke och jag har bestämt att vi ska ordna en fest hemma hos mig. Jag renoverade nyligen lägenheten så det ska bli kul att bjuda hit mina nära och kära. Jag har dock en fråga: hur vet man att man verkligen får rotavdrag utbetalt? Min hantverkare sa att han skulle skicka in alla papper till skatteverket, men jag är rädd att han ska missa det. Borde jag påminna honom? Jag har hört att hantverkare ibland glömmer att skicka in alla handlingar i tid.

Vad ska jag klä ut mig till?

Ingen har väl missat att det har kommit en ny film om Jokern den här hösten. Jag var och såg den i helgen: en 10:a! Nu funderar jag på om jag kanske ska klä ut mig till Jokern, eller är det för tråkigt? Ni får gärna skriva till mig om nu har några tips. Jag är lite sent ute som vanligt så jag måste ut och köpa utklädnaden idag eller imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *