Så spar du pengar på nätet

Det bästa med internet är alla de olika nätbutikerna. De har ett större utbud än butiker ute i verkliga livet, samtidigt som de håller en lägre prisnivå. Men alla nätbutiker är inte skapade lika, och här ger vi lite tips på hur du hittar billigast musik, böcker och löshår.

Ginza
Ginza är en riktig klassiker i Sverige när det gäller billig musik och film. De har hållit på i många år nu och började som postorderföretag, med en stor katalog fylld med vinyl, CD och VHS. Idag finns man i stället på nätet, men säljer fortfarande musik och film, och håller fortfarande några av Sveriges absolut lägsta priser. Med sin långa erfarenhet så vet man att man kan lita på Ginza.se, och att de håller vad de lovar. Förutom musik och film säljer man också en del andra saker, som spel och böcker, men inte alls i samma utsträckning.

Loshar-online
Löshår är en liten lyx som många av oss tycker om att unna sig, men problemet är att det ofta kan vara riktigt dyrt. Speciellt då om man vill ha löshår av högsta kvalitet, det vill säga gjort av riktigt hår från människor. Hos Loshar-Online.se kan man hitta ett stort utbud av löshår till priser som gör att man inte måste gräva så djupt i plånboken. Att de dessutom har en hel massa information om löshår, hur det fungerar och så vidare är ytterligare ett riktigt stort plus.

Billigaboken
För den som är bokälskare, och vem är inte det, så är Billigaboken.se lite av en guldgruva. Där kan man hitta en mängd olika böcker, både fakta och fiktion, till ett pris som är mer än överkomligt. Utbudet är kanske inte riktigt lika stort som hos Bokia och AdLibris, men ändå inte dåligt, och priserna gör också att man kan köpa fler böcker. För vad ska man annars göra med pengar man sparar på billiga böcker? Man köper en till så klart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *