Semesterplaner

Trots att det är långt kvar till sommaren än har det blivit dags att önska semesterledighet, och jag har valt att vara ledig ganska sent i år. Min semester börjar i slutet av juli och sedan är jag ledig till sista augusti. Jag brukar lägga min ledighet tidigare på sommaren, men den här gången har jag valt att ha sen semester eftersom jag och en kompis ska ut och resa. Jag reser inte speciellt ofta så det här är verkligen något jag ser fram emot. Vi ska åka till Spanien, och närmare bestämt Barcelona. Jag har hört att det är en trevlig stad med både stränder och uteliv, så det kommer förhoppningsvis att bli hur kul som helst!

Min kompis är en sportfåne av värsta slag, och fotboll är det som ligger honom närmast om hjärtat, så därför är det bestämt att vi ska besöka Camp Nou som är FC Barcelonas hemmaarena. Det är den största arenan i Europa, så jag hoppas att jag också tycker att det är lite spännande trots att jag inte är speciellt förtjust i fotboll. De ska tydligen ha guidade turer där och man ska kunna se lite allt möjligt, bland annat något slags museum. För övrigt ska vi mest bara hänga och roa oss. Vi har inte planerat att besöka något speciellt turistmål förutom Camp Nou, men man vet ju aldrig var man hamnar.

Barcelona har ju bland annat den där kända kyrkan eller vad det är som är väldigt hög och stor och fortfarande inte är färdigbyggd trots att man började bygga på den för flera hundra år sedan. Eller hur det nu var. Jag är inte så insatt som ni hör, men jag kan tycka att det är lite spännande att se sådant så vi får väl som sagt se vad det blir!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *