Träna hockey

Jag har blivit hockeytränare! Jag tror inte att jag har skrivit något om mitt hockeyintresse här på bloggen, men det är så att jag spelade en hel del hockey som barn och tonåring. Tyvärr slutade jag när jag gick ur gymnasiet då jag helt enkelt inte hade möjlighet att kombinera träning med jobb på samma sätt som jag hade kombinerat träningen med skolan. Och i ärlighetens namn så var det väl andra delar av livet som kanske lockade mig lite mer just då också, som att resa, festa njuta av att vara ”vuxen”.

Sedan jag la hockeyn på hyllan har jag bara kört lite sporadiskt då och då med kompisar, men nu har jag som sagt tagit upp mitt intresse igen fast då i form av tränare. Jag har en vän vars grabb spelar hockey och när deras lag behövde någon som kunde hjälpa till att träna så frågade han mig om jag kanske skulle vara sugen på det. Och det var jag! Det är riktigt roligt att få träna de här grabbarna. Nu är de ganska små så det är ingen seriös proffssatsning direkt, men ändå väldigt kul att få vara en del av hockeylivet igen och jag är nästan förvånad själv över hur stolt jag blir över kidsen när de utvecklas som hockeyspelare. Det är ett riktigt skönt gäng!

Älvdalen på vårkanten.

Älvdalens Camping när det börjar våras. Hur fint som helst!


Hockeyläger!
Nu ska vi snart iväg på läger också, något som jag tycker ska bli väldigt roligt. Vi ska till Älvdalen faktiskt, i Dalarna, till något som heter Älvdalens Camping. Den som är nyfiken kan surfa in på alvdalencamping.se där man kan läsa mer om vilka olika typer av läger de erbjuder. Jag har aldrig varit där innan och det har ingen av de andra ledarna heller, men det verkar himla bra. Vi googlade efter ”träningsläger Sverige” och det var så vi hittade det här stället. Jag tror det blir hur kul och bra som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *